Recruitment voor werkgevers

Bent u op zoek naar een nieuwe collega voor uw optiekzaak? Of bent u leverancier in de optiek en op zoek naar personeel? Recruitment is een vak apart waar ik u graag mee ondersteun. Ik help u graag verder met het vinden van de juiste (leerling) opticien, contactlensspecialist , optometrist, accountmanager en meer. Een tijdelijke oplossing nodig? Ik bemiddel ook in ZZP'ers.

Als u beslist om met mij samen te werken wordt u compleet ontzorgt. Ik schrijf en plaats uw vacature, werf en selecteer de juiste kandidaat en begeleidt het proces van kennismaking en vervolggesprek, totdat de handtekening is gezet door de nieuwe werknemer.

Sinds 2008 ben ik actief in de optiek en in de jaren heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Dit netwerk zet ik actief in om werkgevers en werkzoekenden met elkaar te verbinden.

Ik bemiddel door mijn grote interesse in mensen en door oprecht te luisteren naar ieders wensen en ambities. Tevens werk ik actief met het DISC-model. Meer hierover vind u onderaan deze pagina.

Heeft u een vraag?

Voor vragen, een kennismaking of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de buttons:

disc profiel

DISC Model

“Elk mens is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis.” 

In mijn recruitment activiteiten werk ik graag met het DISC model. DISC is een ideale tool om te kijken welk gedrag een kandidaat vertoont. Door hier bewust en actief mee aan de slag te gaan kunt u uw aanstaande medewerker op een dieper niveau begrijpen. Denk daarbij aan de manier waarop men communiceert, behandeld wil worden en de manier waarop goed samen wordt gewerkt.

Testimonials

Met veel empathie weet Barbara mensen met elkaar te verbinden.

Dit doet zij met een oprecht luisterend oor en grote interesse in mensen.

Het is prettig samenwerken met Barbara. Zij luistert goed naar onze wensen en weet hier op de juiste manier invulling aan te geven.