Eyewear Trends is gestart in februari 2015. Na jaren sales ervaring in de buitendienst, waarvan 6 jaar bij Luxottica, besloot Barbara Rietveld liever “op haar eigen manier” monturen & zonnebrillen aan de zelfstandige opticiens aan te bieden, zoals het bij haar past.

Barbara weet precies hoe de optiek wereld werkt en heeft daar inmiddels een flink netwerk opgebouwd. Als salesagent van Monkeyglasses en Martin&Martin en Tree bezoekt zij zelfstandige opticiens in heel Nederland (en België).

De merken waar zij voor kiest zijn er exclusief voor de zelfstandige opticiens, met gunstige condities en altijd denkend aan het milieu en onze planeet, door gebruik van o.a. duurzame materialen.

#zelfstandigeopticiens #sustainable #eyewear #recycle #lookgoodwhiledoinggood #saveourplanet

Sinds januari 2020 is de naam veranderd in Eyewear Trends & Recruitment, door de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten met recruiten. De zelfstandige opticien kan nu ook voor tijdelijk en vast personeel terecht bij Eyewear Trends & Recruitment.

Eyewear Trends & Recruitment is aangesloten bij Optiek Adviseurs, het adviesplatform voor elke zelfstandige opticien. Klik op het logo om naar de website van Optiek Adviseurs te gaan.

 

Contact

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Eyewear Trends PNG 300x149

Triangelweg 7

2992 GR Barendrecht

06-41209774

info@eyeweartrends.nl