Over Eyewear Trends & Recruitment

Eyewear Trends is gestart in februari 2015. Na meerdere jaren sales ervaring in de buitendienst, waarvan 6 jaar bij Luxottica, besloot ik liever “op mijn eigen manier” monturen & zonnebrillen aan zelfstandige opticiens aan te bieden.

De merken die ik vertegenwoordig zijn:

Tree Spectacles
Studio Eyewear
Wesc
KunoQvist
Martin & Martin

Young

De merken waar ik voor heb gekozen zijn er exclusief voor de zelfstandige opticiens, met gunstige condities en altijd denkend aan het milieu en onze planeet door gebruik van o.a. duurzame materialen.

Sinds januari 2020 ben ik ook werkzaam als recruiter en bemiddel ik actief tussen werkgevers en kandidaten. Een mooie aanvulling waar ik mijn opgebouwde netwerk van opticiens, contactlensspecialisten en optometristen dankbaar voor inzet. Bekijk hier de actuele vacatures.

Wie ben ik?

 Aangenaam, mijn naam is Barbara de Blok. Uiterlijke verzorging, mode en aanverwanten hebben altijd al als een rode draad door mijn leven gelopen. Voordat ik in de optiek belandde was ik actief in mijn eigen schoonheidssalon en als sales manager voor een wellness & lifestyle merk. In 2008 ben ik terecht gekomen in de optiek en eigenlijk nooit meer vertrokken....

Als persoon kan je mij met recht een mensenmens noemen. Ik kan goed luisteren, heb een grote interesse en ben erg loyaal. Verder besteed ik graag mijn tijd aan mijn gezin en vrienden. 

In mijn werk als zelfstandig agent en als recruiter, werk ik graag duurzaam en transparant. Samenwerken en sparren voor de lange termijn werkt zoveel fijner dan een korte en heftige relatie.

Nieuwsgierig naar mij, mijn producten of diensten? Ik kom graag eens langs om nader kennis te maken! 

Optiek Adviseurs

Eyewear Trends & Recruitment is aangesloten bij Optiek Adviseurs, het adviesplatform voor de zelfstandige opticien.

Als adviseur werk ik zelfstandig, maar kan ik waar nodig collega adviseurs inschakelen met elk hun eigen specialisatie. Denk daarbij aan business coaching, training, aan-en verkoop van winkels, financieel of juridisch advies en nog veel meer.

Klik op het logo om naar de website van Optiek Adviseurs te gaan.