optiekcursus

Optiekcursus

Er is momenteel enorm veel vraag naar personeel. En dat kun je wel merken, veel winkels hebben openstaande vacatures. In de optiek is dat niet anders. Veel bedrijven zoeken de juiste man/vrouw om hun klanten de beste diensten en service te kunnen verlenen. We zien dat personeel uit de detailhandel goed hun draai kunnen vinden in een optiekzaak.

Er is niet altijd een optiekachtergrond nodig om als verkoopmedewerker aan de slag te gaan, maar het is wel handig om over de basiskennis te beschikken. Dit werkt natuurlijk in je voordeel tijdens je sollicitatie maar ook in je functie als verkoper in de winkel, om klanten te woord te staan en goed te adviseren. Voor een veelzijdig beroep met mode, styling, techniek en oogzorg kan jij natuurlijk wel wat ondersteuning gebruiken.

Optiekcursus.nl

Eyewear Trends & Recruitment werkt daarom samen met Optiekcursus om via een cursus op maat zij-instromers een vliegende start te geven in de optiek.

De cursus bestaat uit een aantal belangrijke onderwerpen: Montuuradvies, afpassen, anatomie, optica, enkelvoudig en multifocaal glasadvies. Instromers uit branchevreemde beroepen wordt de meest essentiële kennis bijgebracht om functioneel inzetbaar te raken in de winkel. Zo weet de ondernemer dat er de juiste informatie en kennis op een praktische manier wordt aangeboden en is er minder tijdsdruk.

Het programma ziet er als volgt uit:

Start online
leeromgeving
Montuuradvies

Online individueel
begeleidings-
gesprek

Online lesstof
Afpassen
theorie

1e
praktijkles
Afpassen

Start online lesstof Anatomie en Optica

Online lesstof
Enkelvoudig en
multifocaal advies

2e Praktijkles
optica en
glasadvies

Laatste online
begeleidings-
gesprek

• De praktijklessen worden in groepsverband op locatie of in beschikbare winkels gegeven zodat er de beschikking is over de juiste faciliteiten om de training tot zijn recht te laten komen.

• Voorafgaand aan de cursus zal er een online kennismakingsgesprek zijn met de kandidaat.

• De lessen worden verzorgd door Steven Boet van Optiekcursus.nl

 

 

optiek cursus
optiek cursussen

Heb je een vraag?

Voor vragen, een kennismaking of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via de buttons:

Contactformulier

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.