De merken die ik vertegenwoordig

Al sinds 2015 vertegenwoordig ik als zelfstandig sales agent meerdere mooie merken. Mijn doel is om zelfstandige opticiens te helpen met het neerzetten van een mooie en complete collectie van monturen en zonnebrillen. Dit doe ik vanuit drie merken waar ik zelf volledig achter sta.

Inmiddels zijn deze merken te vinden bij verschillende mooie optiekzaken in heel Nederland. Bent u nieuwsgierig naar wat ik te bieden heb? Dan kom ik uiteraard graag bij u langs. Tussentijds kunt u onderaan deze pagina meer lezen over de merken die ik vertegenwoordig en de collecties die zij beschikbaar hebben.  

Eyewear Trends monturen

Heeft u een vraag?

Voor vragen, een kennismaking of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de buttons:

Tree Spectacles

TREE SPECTACLES

Vooruitstrevend Italiaans design met gebruik van hoogwaardige materialen. Een designer brand met collecties in Italiaans acetaat en Japans titanium. Exclusief voor zelfstandige opticiens en alle monturen zijn uit voorraad leverbaar.

Klik hier om naar de website van Tree Spectacles te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

Tree Spectacles
martin martin

MARTIN & MARTIN

Tijdloze, hoogwaardige collectie monturen met uitmuntende pasvormen van Italiaans bio-acetaat.

Handgemaakt in de eigen fabriek in Duitsland en exclusief voor de zelfstandige opticiens.

Private label wensen? Die zijn ook mogelijk bij Martin&Martin. Laat uw eigen bedrijfsnaam en de namen van uw medewerkers in de veer graferen. 

Klik hier om naar de website van Martin&Martin te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

Kunoqvist

KUNOQVIST

KunoQvist is geboren uit een passie voor eyewear en het verlangen om onderscheidend te zijn. Het doel is nooit geweest om een allemans merk te zijn. Sinds de eerste collectie in 2005 werkt KunoQvist met een klassiek Scandinavisch design, gecombineerd met spannende details en bewust gekozen kleuren.

Klik hier om naar de website van KunoQvist te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

Kunoqvist
Studio Eyewear

STUDIO EYEWEAR

Expressieve brillen ontworpen door een Zweedse designer en gemaakt van mazzucchelli acetaat. Een bijzondere collectie voor dames. Groot, gedurfd, kleurrijk en met een perfecte pasvorm. Studio Eyewear is er speciaal voor de high-end, particuliere opticien.  

Klik hier om naar de website van Studio Eyewear te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

wesc

WESC

WESC Eyewear is een betaalbare en eigentijdse monturen collectie in ECO-Acetaat en metaal. Een Zweeds skate-merk voor het jonge en trendgevoelige publiek.

Klik hier om naar de website van WESC te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

wesc
Young

YOUNG

Young van OPO Scandinavia is een gevarieerde collectie monturen voor kinderen en tieners. De modellen worden ontwikkelt en aangepast op basis van verkoop, trends en wensen van onze klanten. Belangrijk om te weten is dat je twee jaar garantie hebt op onderdelen én dat er 2 euro per montuur wordt gedoneerd aan het diabetesfonds in Zweden. 

Klik hier om naar de website van Young te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.