De merken die ik vertegenwoordig

Al sinds 2015 vertegenwoordig ik als zelfstandig sales agent meerdere mooie merken. Mijn doel is om zelfstandige opticiens te helpen met het neerzetten van een mooie en complete collectie van monturen en zonnebrillen. Dit doe ik vanuit drie merken waar ik zelf volledig achter sta.

Inmiddels zijn deze merken te vinden bij verschillende mooie optiekzaken in heel Nederland. Bent u nieuwsgierig naar wat ik te bieden heb? Dan kom ik uiteraard graag bij u langs. Tussentijds kunt u onderaan deze pagina meer lezen over de merken die ik vertegenwoordig en de collecties die zij beschikbaar hebben.  

Eyewear Trends monturen

Heeft u een vraag?

Voor vragen, een kennismaking of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de buttons:

tree spectacles

TREE SPECTACLES

Vooruitstrevend Italiaans design met gebruik van hoogwaardige materialen. Een designer brand met collecties in Italiaans acetaat en Japans titanium. Exclusief voor zelfstandige opticiens en alle monturen zijn uit voorraad leverbaar.

Klik hier om naar de website van Tree Spectacles te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

tree spectacles
Martin & Martin

MARTIN & MARTIN

Tijdloze, hoogwaardige collectie monturen met uitmuntende pasvormen van Italiaans bio-acetaat.

Handgemaakt in de eigen fabriek in Duitsland en exclusief voor de zelfstandige opticiens.

Private label wensen? Die zijn ook mogelijk bij Martin&Martin. Laat uw eigen bedrijfsnaam en de namen van uw medewerkers in de veer graferen. 

Klik hier om naar de website van Martin&Martin te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

Monkeyglasses

MONKEY GLASSES

Een duurzame collectie uit Denemarken met monturen & zonnebrillen van katoenacetaat en roestvrijstaal exclusief voor de zelfstandige opticien. Verpakkingen en etuis van gerecycled papier en ze steunen zelfs een goed doel: Savetheorangutan.org, een organisatie die de orang-oetans en hun leefgebied in Borneo beschermt. “Look good while doing good” geldt voor deze groene brillen en van de restmaterialen wordt “recycled black acetaat”
& accessoires gemaakt: Zero Waste!

Klik hier om naar de website van Monkeyglasses te gaan voor meer informatie over het merk en de beschikbare collecties.

Monkeyglasses